mandag 6. august 2012

Maling av grillhustak.


Når vi overtok Holmen var lapping av grillhustaket det første vi tok fatt på. Det var på hengende håret at vi fikk ordnet det før det lekket inn. Det er vanskelig å få det pent og i system, men det viktigste er at det er tørt. Etter noen år blir taket litt matt, med grønske og mose. Taket på Grillhus er jo ganske dominerende, derfor bestemte vi oss for å male det med Butinox takmaling. To strøk med rulle og forlenger på skaftet, så gikk jobben overraskende fort. Det ble stor forbedring, svart, heldekkende og glansfullt. 

5 kommentarer:

 1. Hei snupp! Svingte innom og ville si at jeg har vært her.

  :D

  Så deilig dere har det på holmen, jeg har lest litt om katten, lysthus, og din skjønne Sol..du er heldig!
  Ønsker deg en fin uke!
  Klem, M

  SvarSlett
 2. Vårt nyanlagte shingeltak på grillhytta er jo veldig fint nå, men det varer visst ikke evig. Derfor er det godt å vite at det finnes ei råd mot matte, mosegrodde grillhyttetak! Takk for tipset om malingstype! :)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Av og til greier jeg å få lagt inn samme kommentar to ganger. Det er selvsagt ikke meningen, men jeg aner ikke hvorfor det blir sånn! Da må jeg slette det ene, men ser at det ligger igjen "spor" etter meg likevel.
   Mvh Liv

   Slett
  2. Det er bare hyggelig med "Spor ". Nå har jeg litt tid til å utforske litt bloggteknisk. Ser at det i går var 85 treff på bloggen, men veldig få som legger igjen spor.Takk for kommentar og god sommer videre.

   Slett