søndag 17. juni 2012

Rundtur på Holmen.


Bli med en liten rundtur langs stiene på Holmen. Så ser vi hva vi opplever.


I helgen er alle stier blitt ryddet for kongler og greiner.Så nå er det godt å gå her. For to år siden var alt overgrodd, og nå er det stier på kryss og tvers.


Det er alltid godt å kunne stien tilbake til hytten. En av de går gjennom den frodigste delen av Holmen. Her er nesten all furuskog ryddet vekk og gir grobunn for løvskog. Det spretter opp nye skudd hver dag.
Her er stien til sjøen og kaianlegget, solstoler,bord og selvfølgelig båten.Langs stiene er det mange felte tre. Noen har nok ligget der en stund, for det tar tid å rydde en hel skog.


Nye kongler og nye frø til flere furutrær.Overalt treffer en på nedsagete stokker som venter på videre behandling. Bregnene hadde ikke tid til å vente.Flere typer blomster dukker opp for hver gang. Utrolig nok har det vært så tørt denne forsommeren at noen blomster er på hell.Hysj, jeg hørte noe!!!Stien går langs sjøen.Sjøen forandrer seg alltid.Langs stiene står det mange benker. Denne rødmalte benken står rett mot solnedgangen. Best å ta seg en hvil her.Vi går videre langs svabergene. De har forskjellige farger alt etter hvilken side de står på. Her er den grå blå delen mot sør.
Regnet kom og bålet brenner opp alt rusket som er samlet fra stiene og skogen. Det er nok på tide å gå inn.
Da har vi fyrt i ovnen og slapper av. Takk for turen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar