søndag 30. desember 2012

Godt nytt år på sjø og land.

Raketten på bildet er en type lav som vokser på svabergene på holmen.I dag var årets siste tur til Holmen. Det ble ble noen skritt bakover og noen skritt fremover. Flytebryggen hadde slitt seg og flyteelementer lå strødd inne i stranden. Vi fikk reddet gangbroen og tror at vi skal klare å  reparere skadene. Men det var litt nedtur siden flytebryggen fungerte så fint. Den gjør det lettere å legge til med båten,et fint sted å sole seg eller gre garn.
Fremskrittet er at vi har fått ny båtplass. Da kan vi parkere like ved båten. Av og på lessing vil bli mye lettere siden båten ligger innerst. Det blir veldig bra.

Et overblikk på Holmen i dag er at det er mye godt arbeid også i vinter. Det må ryddes videre i skogen. Vi har vel ikke kommet så mye videre i året som har gått. Det er flere prosjekter vi ikke har fått ferdigstilt, som å rydde stranden og bygge et skikkelig dohus. Det har kanskje vært nødvendig å roe litt ned og tenke seg om. Vi har vært flinke til å ta turer, lage god mat, fiske og nyte livet der ute. En må bare innfinne seg med at ting tar tid. Men jeg har innsett at vi må leie oss litt hjelp for å ta de tyngste takene. Noen ønsker for det nye året er å få reparert flytebryggen, laget en gangvei ved kaien og ryddet mer i stranden. Så hadde det vært fantastisk å få bygget opp et nytt lite hus ved plattingen. Vi får se, vi får se, hva året bringer. Det er viktig å ha noen mål!!!
GODT NYTT ÅR PÅ SJØ OG LAND.

3 kommentarer:

 1. Kjedelig når noe blir ødelagt, men det er vel noe man bare må regne med. Det er viktig å nyte livet når man kan, og man får jo tilbake i rikt monn. Det er en tid for alt, og det som ikke ble gjort i år, får nye sjanser i det nye året!
  Godt nytt år! :)

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for koselig kommentar hos meg! Ha en riktig fin uke! Klem Cecilie

  SvarSlett
 3. Hei Oliv!
  Jeg legger igjen en liten kommentar her også! Det er liksom som å komme "hjem" når jeg leser bloggen - dikt og opplevelser. Du har ditt til sjøen og jeg mitt til fjellet:-)
  Gleder meg til sesongen starter igjen og du er tilbake!
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett