søndag 18. november 2012

November er bare å avfinne seg med.November er bare å avfinne seg med. Det regner, og det regner, noen stormer kommer og det blir mørkt. Vi går på jobb i mørket og kommer hjem fra jobb i mørket. Det er ganske rart å tenke på at i fjor november var vi på Holmen og bygget ny terrasse. Denne november har vi vært hjemme og pusset opp et helt kjøkken.  Helt uten innleid arbeidskraft. Til og med elektriker var i huset.Vi er så fornøyde. Skulle det bli kaldt fyrer vi med ved fra Holmen. Perfect. Så er det fint å tenke på at Holmen ligger der og venter på oss.
Bildene har Holmens mann tatt en sein nattetime. Jeg er ikke helt venn med blits og timer. Men de viser Holmen i mørket, og det er et eventyr. Lys  fra land, lys fra biler på broen, Lys fra hus på land, Gatelys langt i det fjerne, våre egne stearinlys og telys, lys fra lyktene våre, lys fra solcellelamper, lys fra hodelykten og....lys fra et bål vi har tent i det fjerne.  

Neste gang jeg blogger skal jeg mimre noen sommerminner. Jeg har nemlig mange blomsterbilder og har planer om å skrive litt om hver enkelt blomst som vokser på holmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar