søndag 21. april 2013

Nye UGG`s til hytten.

Vel hjemme fra Australia, og her er suveniren jeg kjøpte med hjem til Holmen. Et par gode tøfler fra UGG. Det hadde jeg bestemt meg for å kjøpe allerede før jeg reiste. Siden jeg var i Queensland ( der er det tropeklima ) fant vi ingen butikker som solgte tøflene jeg skulle ha. Skjønner jo at det ikke er så populært i 30 grader.
Da vi kom til Sydney ordnet det seg. Her lå butikkene med UGG på rekke og rad. De vet hva turister vil ha. Det ble selvfølgelig noen flere fristelser, som hansker og votter. Men tøflene skal få gjøre nytten her oppe i kalde nord. Skjønner ikke at de er så populære i Australia når det er så varmt der. Før var det såkalt "Daggy" som brukte de. Altså en type dagdrivere som subbet rundt i tøflene. I Australia blir de stort sett brukt som tøfler. De synes det høres litt rart ut at mange bruker de ute i snø og slafs.
I allefall er det nå blitt mer trendy fordi de forbindes med surfemiljøet. Skoene ble superpopulære under innspillingen av Bay Watch. Da brukte skuespillerene skoene til å holde seg varm på beina mellom opptakene.Jeg gleder meg til en ny sesong på Holmen. Nå kan vi ta ut igjen hagemøbler og følge med på vårblomstene etterhvert som de kommer. Så da blir det nok mer å blogge om. Har vært inne på å utvide tema for bloggen. Holder meg likevel til det som var starten, nemlig å skrive en hytteblogg og at det som skrives har en eller annen link, forbindelse med livet på Holmen.
Det er hyggelig å ha Instagram på Bloggen. Da kunne alle være med på reisen og se bilder underveis, selv om de ikke selv er Instagrammere.

2 kommentarer:

  1. Fine uggs!! Disse blir gode å finne på kjølige kvelder!

    Skjønner godt at du gleder deg til en ny Holmen-sesong! Håper på en fin og varm vår, så vi kan bruke mye tid ute! :)

    SvarSlett
  2. Gleder meg til å følge deg og livet på Holmen i en ny hyttesesong! Vi er klare for vår nå.

    Gry K

    SvarSlett