søndag 2. juni 2013

Vedlikehold. Klar for sommer 2013.


Monty er faktisk en fugle og vannhund. Det har vi merket. Vi oppdaget kjeldeparet sitt rede under solcellepanelet på fjellet. Hysj, vi prøver å holde Monty og alle vekke. Så kjelden får ruge.


Imens er det tusen ting å ordne. Et sted må vedlikeholdes.Båten er blitt vasket og skurt. Presenning reparert, seter demontert og malt holdere.Polish .


Dette var flytebryggen jeg var så stolt over. Kjøpt på finn.no for 1000 kroner. Den har bare utbedret kaianlegget så enormt. I vinter tok stormen den. Den lå delvis under i sjøen og flyteelementene på land. SØREN OG. Her har holmens mann og sønn fortøyd den på land på flo sjø. Ved fjerde sjø gikk de under og festet flyteelementene på nytt. GENIALT. Så var det fikset.Innimellom  vedlikeholdet kan en jo nyte strandnelliken. Det er min favoritt vårblomst. Den vokser rundt hele Holmen. 


Utemøbler har vi i alle varianter. De må vedlikeholdes. Litt beis her og der, så blir det bra.
7 forskjellige steder med møbler. Det blir veldig fint.
En liten kjøkkenhage har vi også laget. Sommerblomster er på plass i krukker og potter.


Samme teknikk. Båten på land på flo sjø. Vente til det er fjære og så skrape. Vedlikehold.


Beiset og fine møbler.
Klar til sommer 2013.


Monty har hatt sin første båttur. Lykken er å få besøk av sin eldste sønn som hjelper til med vedlikehold.


Etter mye vedlikehold er det en god følelese å nyte vakre kvelder. Her er det fullmåne på Holmen. En god følelse når stiene er rakt, båten skrapt og vi har ryddet opp og er klar for sommer 2013.

3 kommentarer:

 1. :-) Lykke! Godt å kjenne at man er klar for en ny sommer! Nyt følelsen og ha en god uke.

  SvarSlett
 2. For et idyllisk sted du har på Holmen! Du er godt i gang med sesongen, mye å gjøre om våren ja. Her ligger jeg litt etter skjema kombinert med en lang to do liste i år, men det går seg vel til.
  Nyt dagene på Holmen!

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 3. 7 forskjellige steder med møbler ~ alltid et sted å slå seg ned! :)) Liker den runde rastebenken veldig godt! Kanskje en idè jeg kan lufte for mannen?? Flotte bilder! :))

  SvarSlett