søndag 29. januar 2012

Hurra for Finn.no.

Vi har to plasser å legge til med båten, så vi velger sted ut fra vindforholdene. Når det er vind fra nord legger vi til ved kaien, og når det er vind fra sør legger vi til på nordsiden. Selvfølgelig!! Det har vært litt komplisert å legge til med båten. Den eksisterende kaien er litt for høy på fjære sjø. Så vi bestemte oss for å lete etter flytebrygger slik at det kunne lette fortøyningene og ilandstiging.

Holmens mann har fulgt med på Finn.no.Og plutselig var den der. Like bak neste holme var det en fastboende som skulle bytte ut sin brygge. Han var egentlig bare interessert i å få den vekk. Så vi fikk
flytebrygge for 1000 kroner. Det tok bare noen minutter å slepe den på plass. ( vindstille i januarsol.) I tillegg ble vi kjent med en hyggelig fastboende som kunne gi oss info om fiskesteder og litt sladder. Alle var veldig fornøyd.

Så nå skal vi lage landgang og flikke litt rundt kanten. Det ene flyteelementet var ødelagt,men vi fikk med et nytt og Holmens mann mener det er lett å få ordnet.
Flytebrygge nr. 2 ligger på nordsiden. Den hadde med landgang og etter litt pruting fikk vi den for 8000 kroner. Denne fant vi også på Finn.no, og det var ikke langt å frakte den. Det var litt mer dramatisk å slepe den fordi det blåste kraftig. Den skal få noen flere planker runt kanten slik at den de blå flyteelementene ikke synes.
Snakk om å få mye for pengene. Fornøyd selger og fornøyd kjøper. Slik er det på Finn.no. Det som noen vil bli kvitt har andre veldig bruk for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar